luni, 17 noiembrie 2014

Cerceii Sole

Fetelor, nu cred ca puteti ghici din ce incurcatura au reusit acesti cercei sa ma scoata! Dupa liceu am decis sa imi deschid o galerie cu toate picturile si tablourile ce le facusem pana atuncea si urma seara in care trebuia sa le prezint pe toate. Trebuia sa port conversatii cu diferiti critici sau posibili cumparatori, eventual si cu oameni cu spirit antreprenorial, capabili sa imi vanda tablourile la cati mai multi doritori. Dupa cum ati anticipat, aveam nevoie de o tinuta impunatoare, eleganta si totusi vesela – daca nu eu sa mentin buna dispozitie, atunci cine?!?
    Am ales acesti cercei intrucat se potriveau exact camasa de acelasi albastru viu si fermecartor, iar forma lor rotunda venea in armonie cu cercurile de pe salopeta de blugi pe care o pregatisem. Pentru a-i integra si mai mult in tinuta, am ales o bratara care avea acelasi model de petale cu marginea cerceilor. Am decis ca era suficient atata – nu doream sa incarc inutil si in fond, de aceea luasem cerceii, pentru a putea fi observati si admirati.
    Ziua cea mare sosise, iar eu eram imbracata deja. Am decis sa imi prind parul cu o clema de aceeasi culoare ca si cerceii – se potrivea superb! Prima parte a serii a decurs surprinzator de bine. Toti imi urmareau fiecare miscare si ascultau cu atentie orice detaliu pe care il precizam in legatura cu munca mea. In timp ce stateam de vorba cu un cumparator inrait al tablourilor in stilul lui Dali, am observat ca imi studia atent cerceii, iar la sfarsit i-a complimentat, spunand ca mi se potrviesc incredibil de bine. Sfarsitul serii s-a terminat cu acelasi rezultat scontat. Am reusit sa mentin o atmosfera foarte placuta, sa inchei un contract si chiar sa vand cateva tablouri. Chiar inainte sa plec am fost oprita de un vechi prieten, ce m-a asteptat special sa ma felicite pentru reusita mea. Mi-a spus ca am aratat minunat si ca ar trebui sa incerc ceva si in design, facand referire la tinuta mea foarte bine gandita si la cerceii ce sigur si-au lasat amprenta in seara respectiva.
Dupa succesul din ziua aceea, am purtat cerceii non-stop si au devenit preferatii mei, mai ales ca aveau culoarea albastra (fie ea de orice nuanta, era culoarea mea preferata dintotdeauna).

    Recomand cerceii "Sole" tuturor fetelor increzatoare in sine, ce isi doresc sa fie observate si sa transmita incredere si buna dispozitie cu ficare ocazie ce se iveste la orizont!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu