joi, 24 martie 2016

Cati bani se castiga ca model de videochat?Studiourile de videochat din Iasi au alcatuit o lista cu cele mai comune intrebari adresate de fetele care isi doresc sa intre in aceasta industrie:

Cati bani se castiga ca model de videochat?
Veniturile lunare variaza in functie de regimul in care se lucreaza, part time sau full time, insa si conteaza si experienta si notorietatea modelului. Pentru o fata fara experienta, de cele mai multe ori salariul incepe de la cel putin 2.000 de lei si poate ajunge chiar la cateva mii de euro. In orice caz, in videochat se castiga salarii mult mai mari decat in numeroase alte domenii din Romania.

Se pot bloca anumite tari?
Site-urile cu care colaboreaza agentiile de videochat din Iasi ofera instrumente prin intermediul carora, modelele pot bloca accesul utilizatorilor din diferite tari populate de romani, astfel incat acestea sa nu se simta stanjenite de faptul ca ar putea fi vazute de persoane cunoscute. 

Cand pot sa renunt?
La fel ca in cazul oricarui alt job, cand te angajezi la un studio de videochat se semneaza un contract legal de munca la care se poate renunta oricand, deoarece modelele nu sunt constranse de nimic.

Cum atrag admiratorii?
Studiourile serioase de videochat din Iasi au proprii clienti fideli, astfel ca fetele nu trebuie decat sa isi faca profilul online si sa inceapa sa discute cu acestia despre orice. Este esentiala cunoasterea limbii engleze pentru a se putea comunica cu mai multa usurinta, iar orice limba straina in plus reprezinta un avantaj important. 

Prin seriozitate si atitudinea potrivita, admiratorii sunt foarte usor de atras, astfel ca un model trebuie sa fie ca un prieten adevarat si sa stie sa asculte cand trebuie si sa ofere sfaturi atunci cand este nevoie. La cererea admiratorilor si contracost pot efectua mici spectacole sexy prin atragerea unui numar cat mai mare de clienti fideli.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu