miercuri, 28 septembrie 2016

Conversatiile cand lucrezi in live streaming

Cu toate ca a capatat o amploare destul de mare in ultimii 10 ani, videochatul este in continuare un subiect putin discutat deoarece pentru unele persoane reprezinta un act de imoralitate. In fapt, situatia nu este aceasta, iar comparatiile cu industria pornografica nu isi au locul. Bazat pe un acord de vointa al ambilor interlocutori, videochatul este o meserie aproape ca oricare alta. Multi probabil nu stiu ca in acest domeniu comunicarea este baza, iar deseori salariul se obtine pe cateva ore de socializare. Totodata trebuie precizat ca nu exista niciun fel de contact fizic intre angajat si membrul unui site cu care se comunica.
Conversatiile
In functie de dorintele fiecarui model, conversatia video-audio, video sau numai audio poate fi atat publica, cat si privata. De asemenea, anumiti membri de pe site sau anumite tari precum Romania, Italia, Anglia, Spania sau altele, pot fi blocati pentru a proteja identitatea persoanei din spatele camerei web. Pentru fetele care nu doresc sa comunice intotdeauna cu ajutorul microfonului, pot purta conversatii scrise.
Siguranta
Un alt aspect care starneste controverse este siguranta de la locul de munca, iar prin urmare firmele de videochat invesesc bani si se preocupa de acest aspect. Inainte sa semnati un contract este bine sa va asigurati daca locul unde doriti sa lucrati este pazit de o firma de securitate.
In ceea ce priveste anonimatul, firma la care doriti sa lucrati este obligata sa va pastreze identitatea ascunsa, daca asta va doriti. In plus, in urma semnarii unui contract, nu au voie sa divulge informatii cu privire la viata dumneavoastra personala. Prin urmare, daca va este frica sa nu fiti contactata de o persoana straina, puteti sta fara griji. Atat site-urile de specialitate, cat si firmele din domeniu trebuie sa se ocupe si sa va asigure securitate tehnica, altfel pot raspunde in fata legii pentru scurgerile de informatii. 
Pentru mai multe detalii puteti vedea http://playade.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu