vineri, 17 iunie 2016

Videochat Profesionist

De ce sa lucrez la un studio profesionist?
Deoarece acestia sunt cei seriosi, care pun pret foarte mult pe satisfactia angajatilor, pun la dispozitie un program flexibil de 3 ture, in regim full time sau part time, iar in caz de nevoie sunt asigurate transportul si cazarea. Toate camerele sunt bine puse la punct, curate, igienizate, intime, asigura discretie, astfel ca modele pot lucra in cele mai bune conditii.
In plus, pe langa salariile foarte bune, lunar se acorda bonusuri semnificative care iti pot rotunji veniturile. De asemenea, la un studio profesionist ai garantia ca lucrezi in mod legal pe baza unui contract individual de munca, iar modelele sunt angajate in urma unor interviuri riguroase, pentru a fi alese cele mai bune.
De ce sa nu lucrez de acasa?
Deoarece atunci cand lucrezi de acasa, nu respecti legea, iar orice control iti poate aduce probleme mari, in timp ce un studio reprezinta un loc de munca la fel ca oricare altul. In plus, aici ai parte de aparatura de ultima generatie, de la calculator, laptop sau webcam, alaturi de conexiune la internet de mare viteza, dar si un spatiu intim, doar al tau. Atunci cand se lucreaza de acasa, modelele trebuie sa isi asigure ele toate aceste dotari, situatie care se poate dovedi a fi destul de costisitoare.
In plus, acasa te poti plictisti atunci cand nu ai cu cine comunica, in timp ce la un studio, oricand poti fi alaturi de colegele tale prietenoase. De asemenea, la studio vei fi mai dornica de performanta, intrucat nu te vei simti la fel ca acasa, unde ai parte de confortul suprem, astfel ca vei putea obtine venituri mai mari. Nu in ultimul rand, studiourile sunt cele care se ocupa de partea financiara, oferind de fiecare data salariile la timpul potrivit, stabilit in contract.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu