marți, 15 mai 2018

Esti mai sigur in trafic cu acest dispozitiv


Tehnologia vine in ajutorul tuturor soferilor care au acum posibilitatea de a monitoriza traficul prin intermediul unei camere de bord, intrucat aceste dispozitive sunt disponibile intr-o gama foarte variata, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Esti interesat de un astfel de gadget, insa nu stii unde gasesti? E foarte simplu, apelezi la iUni si, cu siguranta, nu vei fi dezamagit de ofertele pe care le vei gasi. Un model foarte practic este cel iUni Dash G100 care promite cateva functii grozave si cele mai bune caracteristici, incepand de la un procesor Novatek 96655, pana la rezolutie Full HD si capturarea celor mai grozave imagini chiar si in timpul noptii.

Montare rapida
Unul dintre principalele avantaje e reprezentat de faptul ca aceasta camera de bord se monteaza cu usurinta in diferite locuri ale masinii, fie pe bord, fie pe parbriz, astfel incat sa monitorizeze traficul in cele mai bune conditii.

Usor de folosit
Chiar si cei care nu se pricep la gadgeturi nu vor avea probleme in a folosi acest dispozitv intrucat meniul si toate functiile sunt intuitive. De asemenea, display-ul este de 2.45 inch, astfel incat imaginile inregistrate pot fi urmarite imediat, inainte de a fi transferate mai apoi catre alte dispozitive, precum laptop, telefon sau tableta, formatul fiind MOV.

Diferite caracteristici
Senzorul de detectie a miscarii este foarte util intrucat cu ajutorul acestuia camera monitorizeaza non stop, insa doar atunci cand este sesizata o miscare porneste automat inregistrarea, iar documentele sunt salvate intr-un folder separat, fiind emisa, in acelasi timp, si o alerta. Capacitatea bateriei este de 200 mAh, insa exista posibilitatea ca aceasta sa fie conectata la bateria masinii pentru autonomie nelimitata. Stabilizatorul de imagine este bine venit in toate situatiile, se permite inregistrarea in bucla, greutarea este de numai 128 de grame si exista posibilitatea de a insera un card microSD de pana la 32 GB. Temperatura de functionare este intre -15 si +55 de grade, motiv pentru care este important ca dispozitivul sa fie folosit doar in conditiile adecvate.

Preturi corecte
La iUni preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca oricine isi va permite achizitionarea camerei de bord preferate pentru monitorizarea traficului. Totodata, cine comanda produse in valoare de minim 499 de lei se va bucura si de transport gratuit prin curier in toata tara.

Comanda imediat
De asemenea, pentru ca acesta este un magazin online e foarte usor pentru utilizatori sa acceseze site-ul si sa gaseasca produsele preferate, iar totul se desfasoara in decurs de cateva minute, ocazie cu care se fac economii considerabile de timp. Nu in ultimul rand, iUni dispune si de propriul showroom in Bucuresti, unde cei interesati au ocazia de a testa toate produsele inainte de a lua o decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu