luni, 14 mai 2018

Trandafiri Criogenati | Cadoul Perfect pentru orice ocazie



Trandafiri conservati
                     
Orice femeie isi doreste sa fie iubita, rasfatata, apreciata. De aceea, Floraria de Vis, a creat o colectie de aranjamente cu trandafiri conservati, moderne, elegante, rafinate si deosebite, ce cuprind  cupole, clopote de sticla cu trandafiri nemuritor, inspirate din "Frumoasa si Bestia", cupole cu diferite culori, adevarate bijuterii naturale ce pot fi asezate pe birou sau in casa. 

https://www.florariadevis.ro/blog/trandafiri-criogenati/


Trandafirii conservati exprima dragostea nerostita, afectiune pentru femeia iubita.
Cu un astfel de cadou, acum este momentul potrivit pentru a oincanta, surprinde placut, a o  rasfata si a-i arata dragostea.

Livrarea florilor este rapida, prin curieri poprii, gratuita pentru Bucuresti, iar pentru judetul Ilfov costa 15 lei.

Trandafirii criogenati sunt 100% naturali, acestia au fost trecuti printr-un proces de extractie a apei din ei, pentru a putea fi conservati.
Nu au nevoie sa fie udati, nu se ofilesc, raman nemuritori, si puteti sa va bucurati de ei, paana la 25 ani.

Trandafirii criogenati reprezinta un cadou fin, elegant,delicat si pretios, care va incanta si va face sa zambeasca orice doamna  sau domnisoara.
Fiind conservati pentru a se pastra frumosi, demni de regalitatea lor, de nobletea lor, acestia sunt ambalati cu mare grija intr-o cupola de sticla protectoare, si cu siguranta vor reprezenta un cadou potrivit  pentru orice evenimente speciale din viata dumneavoastra.
Trandafirul criogenat este o floare eternal, si va fi mesagerul iubirii dumneavoastre eterne!

Floraria de Vis este o florararie online, unde comanda ta este prelucrata in cel mai scurt timp.  Personalul acesteia preia, realizeaza si livreaza comenzile dorite de client.


Se accepta o gama larga de metode de plata: plata prin card, plata prin transfer bancar, plata la livrare, plata direct la expeditor.

Toate platile efectuate pe siteul nostru sunt in siguranta, respectam prevederile legale în domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Imaginile cu aranjamentele florale, realizate de noi, au un stil aparte, sunt diverse, astfel incat sa aveti posibilitatea de a alege ccea ce va place.


A oferi o floare reprezinta un sentiment puternic, de aceea suntem foarte  atenti la fiecare detaliu.
 Daca doriti  sa va surprindeti o persoana draga, iubita, mama, sora, prietena, cu un trandafir nemuritor, sau cu mai multi,  puteti alege diferite culori de pe pagina florariei noastre online: florariadevis.ro.
La Floraria de Vis veti gasi mereu flori pentru fiecare sezon, de aceea am creat colectii dedicate. Orice comanda va fi livrata alaturi de o felicitare ce va contine  un mesaj cu gandurile, urarile dumneavoastra.
Aveti posibilitatea sa personalizati, sa creati cadoul floral, prin atasarea unui tort, a unei bauturi fine, o cutie eleganta de bomboane, o jucarie simpatico, fina.
Livrarea va fi facuta la data si ora indicata de dumneavoastra, la ce adresa doriti - fie ca vreti sa primiti buchetul/aranjamentul floral acasa, fie ca il trimiteti cuiva drag.

Programul de livrare este de luni-sambata: 9:00 - 20:00. Pentru o livrare in timp util, rapida, este foarte importanta  corectitudinea datelor furnizate de dumneavoastra (nume si adresa destinatar, nr de telefon, ora la care se doreste livrarea).

Floraria de Vis va ofera servicii ireprosabile, din dragoste pentru flori, pentru oameni, din placerea de a  face surprize impresionante, uimitoare, incredibile, unice, de neuitat celor dragi.
Florile au transmis intotdeauna sentimentul iubirii, al iertarii, de aceea, floraria noastra se dedica intru totul clientilor ce iubesc si apreciaza florile, munca depusa de personalul nostru pentru a-i ajuta sa aduca bucurie, fericire, zambete, in viata celor dragi.

Fiecare aranjament este atent ales, selectionat si pregatit, pentru a crea adevarate opere de arta florale.
Sunt multe personae care iubesc, adora florile, de aceea doresc sa aiba in permanenta flori in preajma lor, in case, birouri. Puritatea, frumusetea, gingasia, nobletea acestora, le transforma multora viata, in bine, in frumos, in trainic, le creeaza o stare de spirit minunata,  prin paleta de culori, frumusete, veselie.

Serviciile de livrare de flori sunt pentru unii oameni modalitatea cea mai usoara, cea mai la indemana, de a transmite iubirea lor, afectiunea, increderea, cele mai bune si frumoase ganduri fata de o persoana iubita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu